Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Niet de grootste in omvang, wel in persoonlijke omgang

Wij zijn niet de grootste in geconditioneerde opslag, wel de betrouwbaarste. Klanten komen keer op keer bij ons terug omdat onze mensen de dienstverlening begrijpen en goed communiceren. Benieuwd hoe wij uw product kunnen opslaan?

V.3_LiSt_20_10_26_LSF9543copy

Wij schudden u de hand en u weet dat het goed zit.

Betrouwbaar op alle niveaus

Elkaar in de ogen kijken, een hand geven en weten dat het goed zit. Dat is waar het in onze dienstverlening om draait.

Of u ons nou nodig heeft voor het geconditioneerd opslaan van levensmiddelen of het diepgevroren opslaan van halffabrikaten, wij leveren de best mogelijke dienstverlening door persoonlijk contact en realistische doelen. Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid zijn daarbij uiteraard belangrijk, maar we zijn nergens zonder goede afspraken. Daarom stellen we in onze logistiek de mens voorop.

Zero-tolerance

We vinden het belangrijk om betrouwbaar te zijn op alle niveaus van onze organisatie. Dat houdt niet alleen in dat we ons aan logistieke afspraken houden en goed op de goederen van onze klanten letten. Het betekent ook dat we onze logistieke processen brandschoon willen houden. Daarom hanteren wij een zero tolerance-beleid. Zodra we merken dat er dingen gebeuren die niet kloppen, zullen wij hier onmiddellijk melding van maken.

w.3_list_20_10_26_lsf9334copy

Benieuwd hoe wij uw product gekoeld kunnen opslaan?

v.3_list_20_10_26_lsf9543copy

Onze geschiedenis

In 1993 maakte Kees Laban in Hazerswoude-Dorp een start in de geconditioneerde opslag met het bedrijf Delta Fresh. In 2003 werd dit bedrijf overgenomen door Jan Dammes en Pieter Laban (de neef van Kees) onder de naam Dammes Laban Koel en Vrieshuis. Vanaf 2010 veranderde die naam In DL Coldstore. Deze tak van DL Logistics ging in 2023 echter zijn eigen weg door samen te gaan met Jocotrans. Op 1 juni 2023 werd de naam daarom veranderd naar Cooltrust Warehousing. Vandaag de dag regelen we als Cooltrust de geconditioneerde opslag voor bedrijven in heel Nederland, waarbij we nauw samenwerken met Jocotrans voor gekoelde distributie.